SİVAS / SUŞEHRİ - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

TAŞKÖPRÜ MAH. EKREM ERDEM BUL. NO 87 İÇ KAPI NO 1 SUŞEHRİ / SİVAS
Vizyon
Beşeri ilişkilerde yetkinliğimizi temel alarak "Hizmet Uzmanlığı" olan kariyer hedefimiz doğrultusunda, kendimizi geliştirmek, dahil olduğumuz işletmenin amaçları doğrultusunda birikimimizi hizmete dönüştürmek.
Misyon
Başta Milli Eğitim Bakanlığı personeli olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları personelinin birbirleri ile kaynaşmasını, sosyal ve moral ihtiyaçlarının giderilmesini, mesleki ve kültürel gelişmelerini, hizmet içinde ortaya çıkan eğitim ihtiyaçlarının giderilmesini sağlamak. Tüm personelimizle güven ve dürüstlük çerçevesinde güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet sunmak. Öğretmen evimizin geniş imkanlarını, Sivas’ın tarihi ve doğal güzellikleri ile bütünleşmiş, kentimizin buluşma noktası olarak mutlu bireylerin artarak toplandığı gurur duyduğu bir tesis olmak.
SON BEŞ YILINI YATIRIM VE KARLILIKLA SÜRDÜRMÜŞTÜR.
Otel Odası :36
Öğretim Şekli :7/24 HİZMETİNİZDE
Ulaşım
ÖĞRETMENEVİMİZ; SİVAS - ORDU KUZEY GÜNEY GEÇİDİ VE D - 100 KARAYOLU ÜZERİNDE ERZİNCAN - TOKAT DOĞU BATI GÜZERGAHI MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR
Yerleşim Yeri
DOĞAL GÜZELLİKLERİ VE JEOPOLİTİK YAPISI İTİBARİYLE HIZLI BİR GELİŞİM GÖSTERMEKTEDİR. ÖĞRETMENEVİMİZ TÜM HALKIMIZA BÖLGEDE HİZMET VERMEKTEDİR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
SUŞEHRİ ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU SİVAS´A 140 KM , İLÇE MERKEZİNDE OKULLAR KAMPÜSÜNDEDİR.